Ste znotraj delovne skupine ali projektnega partnerstva zavili v slepo ulico? Ste dosegli točko, ko ne zmorete konstruktivnega medsebojnega sodelovanja? Je vaš delovni dan zapolnjen z neproduktivnimi trenji na medosebni ravni?

Ponujamo vam 3 enostavne korake, kako z našo pomočjo do brezkonfliktne organiziranosti in upravljanja sebe, svojih sodelavcev ali partnerjev.

  1.  Povabite nas na sestanek in nam zaupajte svojo konfliktno situacijo, ki zavira vaš poslovni napredek (posamezno aktivnost, projekt ali organiziranost na splošno).
  2. Na osnovi srečanja z vami in s poglobljenim študijem vaše trenutne situacije bomo za vas pripravili nekaj možnih poti do rešitve zastalega stanja.
  3. Skupaj z vami bomo stopili v vaše poslovno okolje in nase prevzeli težo konfliktnih posameznikov in/ali situacij ter delovni proces navigirali vse do skupne rešitve.

 


Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Polona3

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri