Široka paleta znanj in veščin

Poslovna pot nas je vse od začetka ustanovitve Zavoda ANGITA Maribor, ki se je preoblikoval iz Multidisciplinarnega raziskovalnega instituta Maribor (MRIMB), vodila od naročnika do naročnika. Zadovoljstvo naših strank po uspešno zaključenih nalogah nam je prineslo nove zadolžitve in priporočila, ki so odpirala vrata nadaljnjim projektom.

Globoko razumevanje najrazličnejših oblik organiziranosti

Pred poklicno samostojnostjo smo spoznali prednosti in slabosti zaposlitev in služb. Borili smo se v velikih poslovnih sistemih v tujini in nato še v domovini. Preizkusili smo se tako v malih kot tudi v srednje velikih podjetjih.

Pred vami smo združeni posamezniki, ki nam je skupna želja po ustvarjanju in po odlično opravljenem delu. Doživeli in naučili smo se razumeti togost sistemov in pomen forme.

V vaše profesionalno in zasebno okolje prinašamo empatijo in razumevanje za različne vrste organiziranosti z veliko mero prilagodljivosti ter iznajdljivosti.

 

 

 

 

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri