Na tesne vezi,

ki smo jih stkali z našimi naročniki v zadnjih letih, smo izjemno ponosni. Za zaupanje, ki nam ga izkazujejo z novimi projekti in sodelovanji, smo globoko hvaležni.

 

Zavedamo se, da ne smemo obstati na mestu, opustiti prizadevanja in stremenja k izboljšavam, saj si bomo le tako zaslužili njihovo zaupanje tudi v prihodnosti.

 

Prav tako ponosni smo na naše partnerske organizacije in podjetja,

s katerimi vedno znova sodelujemo na različnih projektih in s skupnimi močmi ustvarjamo rezultate, ki jih pričakujejo naši naročniki.

 

  • ITSI INFO d.o.o. za vse, kar je povezano z informacijsko-komunikacijskimi tehnologijami, gorskim kolesarjenjem, avtodomarstvom in windsurfingom.
  • Zavod Ustvar za vse, kar je povezano z medkulturnim sodelovanjem, tehnično-administrativnimi zahtevami EU projektov ter angleškim jezikom.
  • Tourismusberatung Schmid za področje organiziranosti in upravljanja turističnih destinacij ter marketinga v turizmu.
  • Steiermark Tourismus za čezmejne turistične projekte.
  • Medijski partnerji za iskanje najugodnejših in najučinkovitejših promocijskih aktivnosti ter odlično realizacijo.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri