Smo zasebni zavod s statusom neprofitne organizacije, hkrati pa smo registrirani tudi za opravljanje svetovalne dejavnosti.

Od leta 2006 do 2017 smo delovali v okviru Multidisciplinarnega raziskovalnega instituta Maribor, nato pa smo se preoblikovali v Zavod Angita Maribor. Še naprej smo aktivni na področjih razvoja turizma, organizacije in optimizacije poslovnih procesov,  zagotavljanja kakovosti, podjetništva, človeških virov in marketinga.

 

 

S svojimi zaposlenimi ter zunanjimi sodelavci prispevamo kompetence široke palete različnih strokovnih področij.

Z vami sodelujemo kot partner ali zunanji izvajalec pri čezmejnih in drugih EU projektih. Samostojno prevzemamo delovne sklope in vam pomagamo pri povezovanju zainteresiranih deležnikov.

V pomoč smo vam lahko tudi pri urejanju tehnično-administrativnih nalog, ki jih narekujejo tovrstni programi in projekti.

 

 

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri