Naš način dela ni primeren za vsakogar.

Orodja, tehnike in pristopi, ki jih uporabljamo, NISO PRIMERNI za podjetja ali posameznike, ki se niso pripravljeni učiti in se spreminjati.

Prav tako naš način dela ni primeren za podjetja ali posameznike, ki nenehno iščejo krivce in niso zmožni sprejemanja odgovornosti za predano iskanje rešitev in rast.

Ker cenimo sebe in naše naročnike, želimo s svojim znanjem in veščinami pomagati le tistim, ki so skupaj z nami pripravljeni predano delati.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri