Izkoristite naše kompetence in mednarodne izkušnje za svoj uspeh!

  • Za vas izdelamo profil vašega ICA-ja in optimiramo faze nakupa. Preberi več…
  • Za vas načrtujemo, izvajamo in evalviramo offline in online marketinške aktivnosti. Preberi več…
  • Za vas izvedemo raziskavo zadovoljstva vaših zaposlenih ter na osnovi rezultatov pripravimo smernice in delavnice za izboljšanje delovnega vzdušja in učinkovitosti v vašem podjetju. Preberi več…
  • Za vas izvajamo individualno ukrojene treninge komunikacije, motivacije in marketinško-prodajnih taktik, orodij in veščin in projektnega vodenja. Preberi več…

 

Vas zanima, zakaj smo se odločili poiskati svojo priložnost na mednarodnem parketu?

Da bi uspeli zagotoviti nadaljnje predfinanciranje 1,2 mio vrednega Interreg projekta, katerega partner in nosilec dveh delovnih sklopov smo bili!

Zavodu, ki je pretežno pripravljal in izvajal projekte na nacionalni in EU ravni, izdeloval analize in strategije, smo leta 2012 bili primorani vtisniti veliko mero podjetniškega duha in ga tako rešiti pred najhujšim. Ja, prav domnevate. Pred popolnim finančnim zlomom in tistemu, kar bi sledilo.

Izračuni, da je potrebno zagotavljati zasebna sredstva cca. leto in pol do povračila sredstev, v našem primeru niso vzdržali. Vlada RS in njeni pristojni organi so ob sicer potrjenih poročilih zamujali z izplačili nepovratnih sredstev cela tri leta.

Zato smo strnili vse svoje znanje in oblikovali novo podobo MRIMB. Pričeli smo sodelovati s turistično destinacijsko organizacijo Wagrain-Kleinarl iz Avstrije, za katero smo načrtovali, izvajali in evalvirali promocijske in nato še prodajne aktivnosti.

Naša ponudba vse od takrat organsko raste s potrebami naših naročnikov.

V letu 2018 smo dosegli nov mejnik in MRIMB se je preimenoval v ANGITObiz.

Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

 

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri