«Prodaja je dolg proces. Predvsem je proces vzpostavitve pristnega odnosa s svojim uporabnikom. Je proces, ki skeptika sprevrže v sledilca in neznanca v prijatelja.»

Polona Blažič

In komunikacija ni zgolj učinkovito marketinško-prodajno orodje. Le kadar je iskrena, predstavlja ključ do zaupanja.

Prav zaupanje pa je tista redka sestavina, ki si jo moramo zaslužiti, da naše marketinško-prodajne aktivnosti lahko obrodijo sadove.

Kako vam pomagamo?

  • Za vas izdelamo učinkovite načrte marketinško-prodajnih offline in online aktivnosti.
  • Koordiniramo, realiziramo in evalviramo načrtovane aktivnosti (online aktivnosti vključujejo monitoring, optimizacijo in nadzor uspeha performance marketinga, content marketing in affiliate marketing).
  • Pripravimo izboljšave in jih ponovno implementiramo.
  • Vaše sodelavce vodimo na način, ki dolgoročno omogoča samostojno načrtovanje, koordinacijo in izvedbo vaših online in offline marketinških aktivnosti.

Več o naših storitvah…

 


Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri