Poglobljeno strokovno znanje in veščine že dolgo niso edine potrebne sestavine za trajnostni uspeh vašega podjetja.

Ste s sabo in s svojimi sodelavci zadovoljni? Ali se vam morda zdi, da bi lahko bili produktivnejši in učinkovitejši ter posledično poslovno uspešnejši?

Urejenost misli, jasnost namena in odločnost duha so veščine, ki jih je potrebno ozavestiti in z redno vadbo izboljševati njihovo kondicijo. 

Investirajte vase in v svoje sodelavce ter si zagotovite konkurenčno prednost!

Ponujamo orodja in tehnike, kako celostno in učinkovito komunicirati, kako odkrivati lastne miselne vzorce in vedenjske strategije, ter kako odkrivati tiste od drugih znotraj tima.

Zavedamo se individualnosti slehernega posameznika, zato imamo pripravljenih vrsto različnih metod motivacije, elementov samomotiviranja, metod kreativnega komuniciranja in reševanja problemov ter razbijanja blokad. 

Preberite tudi: Merjenje zadovoljstva vaših zaposlenihTreningi komunikacije in motivacijeModeriranje ključnih delovnih srečanj in posvetov.


Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri