Prijavljate ali že izvajate zahtevnejši projekt programov EU ali Norveškega sklada in potrebujete zunanjega evalvatorja?

Ob pripravi vmesnega in/ali končnega poročila vas spremljamo skozi vaše delovne procese. Z vami delimo svoje bogate izkušnje prijavljanja, vodenja in implementiranja projektov.

Smo vaš partner, ki samoiniciativno in pro-aktivno stremi k enostavnim rešitvam. Skozi vrednote, ki jih negujemo, v vaše delovno okolje prinašamo umirjenost, preudarnost in osredotočenost.

 

Preberite več o naši ponudbi…


Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri