So vaši zaposleni neangažirani ali izčrpani in prihajajo na delo z odporom?

Odločite se za individualno ukrojeno delavnico ali serijo delavnic v obliki treninga, na katerih boste spoznali in preizkusili tehnike samomotiviranja, učinkovitejšega vodenja in navdihovanja sodelavcev.

Urejene misli, jasen namen, odločen duh ter zdravo telo so sestavine, ki zagotavljajo uspeh. Vaš prvi korak je odločitev. Pri nadaljnjih vam pomagamo mi.

Pridobili boste naslednje kompetence:

  • Vodenje projektov in ciljna naravnanost po metodi S.M.A.R.T.
  • Poznavanje sebe in drugih znotraj tima.
  • Upravljanje s čustvi in notranjimi stanji.
  • Vodenje sebe in drugih.
  • Učinkovito komuniciranje.
  • Kreativno reševanje problemov.

Verjamemo, da obilica dela sama po sebi nikdar ni razlog za izčrpanost ali nezadovoljstvo zaposlenih. Zastrupljeni medčloveški odnosi znotraj timov so najpogosteje glavni krivec za negativno poslovno klimo.

Da bi dosegli želen poslovni uspeh, moramo najprej odstraniti kaos v našem umu.


Pišite nam, ali pa povsem neformalno dvignite slušalko in nas pokličite:

Ime in priimek (obvezno)

Email (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Natasa

ali

 Maja

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri