Dobrodošli!

Ime mi je Polona Blažič.

Sem ustanoviteljica Zavoda ANGITA Maribor, pred tem soustanoviteljica Multidisciplinarnega raziskvalnega instututa Maribor (MRIMB), strokovnjakinja za strateški razvoj, marketing in prodajo, ter upravljanje s človeškimi viri.

Obožujem postavljanje prioritet, predanost zastavljenim ciljem, osredotočenost in vztrajnost.

Strastno iščem enostavne in iskrene rešitve zase in za svoje poslovne partnerje.

Verjamem, da poslovna rast brez osebnostne in spiritualne ni mogoča. In da vsak, četudi še tako majhen korak, šteje.

Življenje me je naučilo, da so storjene napake ali neprijetni dogodki največje darilo, če si se le pripravljen iz njih učiti in se spreminjati. Zato se z veseljem vedno znova predajam novim projektom in izzivom, saj v moj svet prinašajo nove, navdihujoče, odgovorne in kreativne ljudi, brez katerih moje bivanje ne bi bilo tako čudovito.

Sem tudi navdušena športnica, ki z uporno vnemo dviguje letvico svojih fizičnih, psihičnih in emocionalnih sposobnosti.

Malo verjetno je, da me boste srečali na različnih sprejemih, otvoritvah, pogostitvah ali zabavah, saj svoj prosti čas preživaljam aktivno v naravi ali s knjigo v roki.

Poslovna pot

Na samostojno pot sem stopila leta 2006, ko sem skupaj z dr. Sonje Sibile Lebe ustanovila zavod MRIMB. V letih od 2012 do 2016 je bila ena ključnih nalog instituta strateško načrtovanje promocijskih in prodajnih aktivnosti avstrijske destinacijske organizacije Wagrain-Kleinarl. Vedno širša paleta nalog in projektov, ki so nam bili zaupani, me je v letu 2018 pripeljali do točke, da sem ustanovila novo podjetje – Zavod ANGITA Maribor. V sklopu ANGITE biz smo še naprej aktivni na znanih področjih, z veliko mero entuziazma pa se lotevamo novih poslovnih priložnosti – predvsem na področjih oblikovanja spletnih strani, e-trgovanja, vsebinskega marketinga, stiliziranja in produktne fotografije.

Svoje znanje in mednarodne izkušnje, pridobljene s študijem ekonomije in turizma v Innsbrucku ter opravljenim management trainee programom pri Sheratonu v Muenchnu, sem sprva implementirala v gospodarstvu, nato še na številnih mednarodnih projektih. Sem certificirana trenerka Nevro Lingvističnega Programiranja 2015  ter moderatorka po Derby Diplomat Training programu 2000.

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri